20 år med Bergman Diagnostika AS

Bergman Diagnostika AS ble stiftet 1. april 1999. I dag er selskapet et av Norges største og ledende firma innen diagnostika. Vi i Bergman Diagnostika AS gleder oss til de neste 20 år sammen med alle våre gode kunder og leverandører.

Stiftet 01. april 1999

Bergman Diagnostika AS ble stiftet 1. april 1999. Selskapet ble til som følge av en avknopping av diagnostikaavdelingen i Bergman Instrumentering AS. Det var 9 ansatte i Bergman Diagnostika AS på stiftelsesdagen og omsetning første året var kNOK 40 000. Hovedagenturene var Radiometer Medical, Stago og ABX.

20 år senere

20 år senere vet vi at Bergman Diagnostika AS har hatt en fantastisk utvikling. Vi er nå 33 ansatte og vi omsetter for kNOK 200 000. Våre 3 hovedagenturer fra 1999 har vi fortsatt, men nye viktige agentur som blant annet Hemocue, Sebia, Seegene og Tecan har kommet til i vår produktportefølje. Av de 9 ansatte som jobbet i Bergman Diagnostika AS på stiftelsesdagen så jobber fortsatt 8 av dem i Bergman Diagnostika AS.

Et av Norges største og ledende

I dag er selskapet et av Norges største og ledende firma innen diagnostika. Vi arbeider i dag, som for 20 år siden, med kundetilpassede løsninger, instrumenter og service i hovedsak mot norsk helsevesen. Vi har søsterselskaper i alle nordiske land og vi har et utstrakt samarbeid i Norden.

Dyktige, motiverte og engasjerte medarbeidere

Bergman Diagnostika AS er spesielt kjent for sin gode service og personlige engasjement. Dette er mulig på grunn av dyktige, motiverte og engasjerte medarbeidere gjennom mange år.

Vi i Bergman Diagnostika AS gleder oss til de neste 20 år sammen med alle våre gode kunder og leverandører.