AQURE overvåkningssystem - To nye og spennende funksjoner

Overvåkingssystemet AQURE er i dag godt etablert i det norske markedet og vil snart komme med to nye og spennende funksjoner.

To nye og spennende funksjoner i AQURE

Overvåkingssystemet AQURE er i dag godt etablert i det norske markedet og vil snart komme med to nye og spennende funksjoner.

  1. Live Connect
  2. Sammenligningsgrupper

Produktserie

Live Connect

Live Connect er et nytt serviceverktøy for å sikre god oppetid, samt oppfølging etter servicebesøk. Her får våre serviceteknikere god informasjon om instrumentet både i forkant av servicebesøket og etter at servicen er utført.

Live Connect

Verktøyet gir oss mulighet til å oppdage problemer i en tidlig fase.

I dag er det kun driftslogger som sendes ut og det kan settes opp slik at det ikke sendes noen data tilbake til instrumentet. I nær fremtid vil det også kunne settes opp slik at ny programvare legges direkte inn i instrumentet via Live Connect, og ikke via USB.

Sammenligningsgrupper

Et nytt miniprogram blir snart tilgjengelig i AQURE, PEER-KTR. I dette programmet blir det mulig å sammenligne kvalitetskontrollresultater fra ditt instrument mot lokale grupper og Radiometer sin globale gruppe. Dere bestemmer selv hvilke instrumenter som skal inkluderes i en lokal gruppe, det kan være lokalt på sykehuset eller en større gruppe i helseforetaket.

I miniprogrammet vil du kunne se hvordan ditt lokale instrument er i forhold til gruppen.

Sammenligningsgrupper

Sammenligningsgrupper1

Her får dere en god eksternkontroll på dine daglige internkontroller.

Ta kontakt

Spennende ikke sant? Har du spørsmål til denne artikkelen eller ønsker å vite mer om dette tema, ta gjerne kontakt med en av oss.

Anders Terland - Produktsjef                Jarl Lyder Hansen - Produktsjef
+47 92 22 22 13                                   +47 92 25 45 18
anders.terland@bergmandiag.no         jarl.lyder.hansen@bergmandiag.no

Vi på Radiometer