Bergman Diagnostika vinner ABL-pris

Radiometer Medical gjennomførte sitt årlige kick-off møte for sine distributører. Utdeling av priser i forskjellige kategorier er et høydepunkt på disse møtene. Aktuell markedsandel og prosentvis vekst er to av de viktigste kriteriene.

Radiometer Medical har nylig gjennomført sitt årlige kick-off møte. Et av høydepunktene på dette møtet er utdeling av priser i forskjellige kategorier.

Distributører og datterselskap i alle verdens land konkurrerer mot hverandre etter gitte kriterier, og det henger høyt å få en pris. Aktuell markedsandel og prosentvis vekst er to av de viktigste kriteriene.

Et fantastisk år med godt salg

I 2020 hadde Bergman Diagnostika AS et fantastisk år med godt salg av blodgassinstrumenter. COVID-19 pandemien er selvsagt hovedårsak til økt salg av disse instrumentene i hele verden.

Det er med stolthet vi kan meddele at Bergman Diagnostika AS mottok Radiometer sin ABL-pris for 2020. «Vi er stolte og glade over å motta en slik pris som en bekreftelse på at vi gjorde en flott jobb i 2020.», sier Tove Nyhus, adm.dir for Bergman Diagnostika AS.

«Vi er stolte og glade over å motta en slik pris som en bekreftelse på at vi gjorde en flott jobb i 2020.»

En av de mest prestisjefulle prisene

Radiometer sin ABL-pris er en av de mest prestisjefulle prisene som Radiometer deler ut, ettersom salg av blodgass er det viktigste virksomhetsområdet hos Radiometer Medical.

Som vinner av prisen ble land som Tyskland og Kina, som hvert år kan vise til god utvikling og resultat, utkonkurrert.