Besøk oss på Høstkonferansen i Mikrobiologi 24. – 25. oktober 2019

Møt oss på stand på høstkonferansen i Mikrobiologi i Stavanger.

Vi i Bergman Diagnostika skal ha stand på utstillingen under Høstkonferansen i Mikrobiologi i Stavanger 24. – 25. oktober, og ønsker dere alle velkommen innom.

På stand viser Jørn, Sonja og Grete blant annet frem nyheten FastID BSI fra produsenten Qvella for hurtig ID av mikrober, Sofia fra produsenten Quidel for hurtigtester, nye analyser fra Seegene og mye annen interessant informasjon.              

Spennende nyhet fra Qvella

På høstkonferansen 2019 i Stavanger presenterer vi et nytt og unikt system fra vår nye leverandør Qvella. Systemet heter FastID BSI og kan utføre identifisering av patogener direkte fra fullblod på under en time.

Vil du vite mer om fordelene med det nye systemet? Kom innom vår stand for en demonstrasjon av instrumentet når det måtte passe deg eller ta kontakt med våre produktsjefer Jørn Kolberg eller Sonja Tveiten for mer infornasjon.

Du kan også lese mer om nyheten her.

FastID BSI

Seegene alt-i-ett plattform 

Vår produktsjef, Grete Ramstad, presenterer Seegene alt-i-ett plattform.

Fordeler med Seegene alt-i-ett plattform:

  • Samtidig ekstraksjon av alle prøvetyper
  • PCR-oppsett til mange forskjellige analyser med sortering til ulike PCR-brett
  • Kostnadsbesparende og effektiv eksperimentprotokoll
  • Reduserer totale driftskostnader og sparer tid.

Plattformen har en stor meny med multipleks analyser som kan kjøres på samme instrument, og med samme ekstraksjonsreagens.

Seegene alt-i-ett plattform er en unik, strømlinjeformet automatiseringsløsning med 2-veis LIS oppkobling med full sporing på reagens og prøve-ID. Ekstraksjon for in-house analyser og PCR-oppsett er mulig.

Kontakt vår produktsjef, Grete Ramstad, på mail eller besøk oss på vår stand for mer informasjon.

Seegene plattform

Vinn en i-pad mini

Kom innom vår stand, bli med på vår konkurranse og vinn en i-pad mini. Det eneste du må gjøre for å bli med i trekningen er å svare på våre spørsmål. Spørsmålene får du på stand ved å scanne vår QR-kode for konkurransen. 

i-pad

Velkommen til vår stand

Ønsker du mer informasjon eller har spørsmål, ta kontakt med våre produktsjefer Jørn Kolberg, Grete Ramstad eller Sonja Tveiten eller møt oss på vår stand.