ePlex® Respiratory Pathogen Panel 2 (RP2) er CE-godkjent

Nå kommer influensasesongen og eplex RP2 er en molekylær syndromtest som hjelper leger med å raskt diagnostisere og effektivt behandle alvorlig syke pasienter.

En molekylær syndromtest

Genmark sin ePlex® Respiratory Pathogen Panel 2 (RP2) er en molekylær syndromtest for COVID-19, influensa og andre vanlige respiratoriske patogener.

RP2 hjelper helsepersonell med å forberede seg på den kommende influensasesongen.

ePlex® RP2 er nå CE-godkjent.

Influensa

Kort om Genmark ePlex® RP2

Resultater på under to timer

RP2 gir resultater på under to timer for mer enn 20 virus og bakterier som forårsaker vanlige luftveisinfeksjoner med lignende symptomer, inkludert COVID-19, influensa A og B, respiratorisk syncytialvirus (RSV) og rhinovirus.

Rask diagnose og hurtig iverksettelse av behandling

Den raske, multiplekse molekylære testen som tilbys med RP2, vil være viktig i høst og vinter, når COVID-19 sammenfaller med influensa og andre vanlige luftveisinfeksjoner. Testen vil hjelpe leger med å raskt diagnostisere og effektivt behandle alvorlig syke pasienter.

Forenklet testkjøring for laboratorier

RP2 inkluderer en ny, forenklet arbeidsflyt som gjør det enda enklere for laboratorier å kjøre testen.

CE-merking

ePlex® RP2-panelet er designet for bruk med GenMarks ePlex-system, sammen med ePlex® RP-panel og BCID-paneler (Gram-positive, Gram-negative og Fungal patogener), som alle har blitt CE-merket.

Genmark eplex

Om GenMark Diagnostics

GenMark Diagnostics er en ledende leverandør av multiplekse molekylære diagnostiske løsninger designet for å forbedre pasientbehandlingen og redusere den totale kostnaden for pleie.

Ved hjelp av GenMarks proprietære eSensor®-detekteringsteknologi er GenMarks XT-8®- og ePlex®-systemer designet for å støtte et bredt spekter av molekylære diagnostiske tester med kompakte, brukervennlige arbeidsstasjoner og engangskassetter.

Engangskassett i eplex

GenMarks ePlex-system, True Sample-to-Answer SolutionTM, er designet for å optimalisere laboratorieeffektivitet og imøtekomme et bredt spekter av behov for testing av smittsomme sykdommer, inkludert luftveisinfeksjoner, sepsis og gastrointestinale infeksjoner.

For mer informasjon, besøk www.genmarkdx.com.

Ta kontakt for mer informasjon

Kontakt oss i Bergman Diagnostika ved spørsmål eller ønsker om utfyllende informasjon.

Produktsjef Jørn Kolberg - 982 09 192 - jorn.w.kolberg@bergmandiag.noproduktsjef

Produktsjef Sonja Tveiten - 489 99 674 - sonja.tveiten@bergmandiag.noproduktsjef