Radiometer vinner 2019 Red Dot Design Award

ABL9-analysatoren fra Radiometer får enda en designpris.

ABL9 tildelt Red Dot Design Award

Radiometers ABL9 blodgassanalysator har nå i Mai blitt tildelt nok en Red Dot Design Award. Designprisen er en internasjonalt anerkjent med fokus på trendsetting og design av høy kvalitet. ABL9-analysatoren vant i produktdesignkategorien. Red Dot Award en av de mest respekterte internasjonale designkonkurranser i verden. Den er anerkjent som en global benchmark for design og innovasjon

En anerkjennelse til teamet

Kasper Schweitz, direktør for global R & D på Radiometer, sier: "Vi er utrolig stolte av denne anerkjennelsen. Vi har jobbet tett med brukerne for å gi dem akkurat det de ba om - en analysator som både har et intuitivt grensesnitt og opprettholder teknologien som de verdsetter fra ABL kompaktanalysatorserien." Han fortsetter: "Det vi tilbyr er en kombinasjon av kvalitet og moderne design, og det har blitt svært godt mottatt av våre kunder. Å vinne denne prisen er en anerkjennelse på arbeidet til et utrolig team."

Lansert i 48 land

Radiometer sin misjon er å hjelpe omsorgspersoner til å gjøre diagnosebeslutninger som redder liv. Da er de både stolt og ydmyk av at de både møter, og til og med overgår, behovene til sine kunder ved å bringe nye og innovative ideer til markedet. ABL9-analysatoren har blitt lansert over 48 land så langt.

Flere designpriser til Radiometer

Denne Red Dot Award er den andre prisen som Radiometer vinner for utformingen av ABL9-analysatoren. I 2018 vant Radiometer en iF DESIGN AWARD i kategorien Design Excellence. Radiometer har også vunnet designutmerkelser for ABL90 FLEX analysatoren og TCM5 FLEX transkutan monitor.

Om Radiometer
Radiometer ble grunnlagt i 1935 og har hovedkvarter i København, Danmark. I 1954 introduserte de verdens første kommersielt tilgjengelige blodgassanalysator. I dag brukes Radiometers produkter og løsninger på sykehus, klinikker og laboratorier i over 130 land for å gi informasjon om de mest kritiske parametrene i akuttmedisin.

500 000 prøver om dagen på radiometeranalysatorer

Seks prøveanalyser utføres hvert sekund på en radiometeranalysator et sted i verden, Dette er mer enn 500.000 prøver om dagen.

Radiometer er en del av Danaher Corporations diagnostikkplattform, og tilbyr et bredt spekter av analysatorer, forbruksvarer, programvare og tjenester som brukes til å støtte diagnosen sykdommer og behandlingsbeslutninger i patologisk laboratorier, sykehus og andre intensivavdelinger.

Ta kontakt med våre produktsjefer Anders Terland eller Jarl Lyder Hansen for mer informasjon om ABL9.