Vil du bli en del av vårt team?

For å styrke vår kompetanse på teamet som jobber med molekylærbiologi søker vi nå en salg- og applikasjonsspesialist Automasjon og Liquid Handling.

Salg- og applikasjonsspesialist Automasjon og Liquid Handling

Bergman Diagnostika AS er ved hjelp av høy kvalitet og kompetanse en ledende samarbeidspartner innen diagnostika. For å styrke vår kompetanse på teamet som jobber med molekylærbiologi/ Liquid Handling søker vi nå en ny produktansvarlig som får ansvar for TECAN Liquid Handling. TECAN er en av verdens mest innovative og ledende produsenter av automatiserte instrumentløsninger innen life science og diagnostikk.
Dine oppgaver og ansvarsområder vil være salg og support til kunder. Dette innebærer alt fra å identifisere salgsmuligheter til gjennomføring av salg. Andre sentrale oppgaver er oppfølging, opplæring og kompetanseoverføring til våre kunder. Du vil gjennomføre presentasjoner og delta på utstillinger. Kontakt med leverandører er også et sentralt ansvarsområde for våre produktansvarlige.

Hvem er du?

Du har utdannelse på universitets- eller høyskolenivå med kompetanse innen Molekylærbiologi eller et annet relevant fagområdet. Vi søker etter en selvstendig, faglig kompetent og resultatorientert relasjonsbygger med gode samarbeidsevner. Det er ønskelig med salgs- eller applikasjonserfaring, men dette er ikke et absolutt krav.

Vi tilbyr en utfordrende og spennende stilling i et faglig stimulerende miljø med hyggelige kollegaer og samarbeid på tvers av de nordiske landene. Hos oss får du stor innflytelse på planlegging og gjennomføring av eget arbeid. Bergman Diagnostika er opptatt av å legge forholdene til rette for faglig og personlig utvikling av de ansatte.

Salg og support til våre kunder er en viktig del av stillingen så endel reisevirksomhet må påregnes. Arbeidssted er hovedkontoret til Bergman Diagnostika som er på Kjeller.

Ytterligere kontakt vedrørende stillingen kan rettes til ekstern rekrutterer:

Borka Consulting as ved Cecilie Borka : +47 928 55 352.
Søknad med CV sendes på epost til cecilie@borka.no  Merk søknaden: “Bergman”.
Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i innledende fase dersom ønskelig.
Vi vil begynne med intervjuer for denne stillingen i juni, men vis din interesse / send inn søknad snarest mulig!

Om arbeidsgiveren

Bergman Diagnostika AS er et av Norges ledende firmaer innen diagnostika og analyseutstyr. Med en stab av motiverte og dyktige fagfolk har vi gjennom lang erfaring i bransjen opparbeidet kunnskap og ekspertise som kommer våre kunder til gode. Bergman Diagnostika AS er kjent for sin service, personlige engasjement og sterke markedsposisjon. Vi har valgt å konsentrere oss om et utvalg av ledende leverandører som til enhver tid produserer og leverer innovative løsninger og applikasjoner. Bergman Diagnostika AS tilhører konsernet AddLife (www.add.life) som er en stor uavhengig nordisk aktør innen Life Science. Bergman Diagnostika AS har søsterselskap i Sverige, Danmark og Finland (www.triolab.com).