Nå er det den tiden av året

publisert 13 jan 2020, forfatter Sonja Tveiten, produktsjef

Er du ute etter løsninger for hurtig deteksjon innen luftveisdiagnostikk? Luftveisinfeksjoner forårsaker flere legebesøk og fravær fra skole og jobb enn noen annen sykdom.

Våre løsninger for hurtigdiagnostikk innen luftveisinfeksjoner

Det er ikke bare influensa som kan forårsake luftveisinfeksjoner. Det er omtrent 500 millioner luftveisinfeksjoner utenom influensa som forekommer årlig. Vi har løsninger for hurtigdiagnostikk innen luftveisinfeksjoner fra følgende leverandør:

  • Abacus Diagnostica 
    Deteksjon av Influensa A&B + RSV på under 80 min 

Kort om Abacus Diagnostica

Abacus Diagnostica er et finsk selskap som har spesialisert seg på hurtig molekylær testing. Visjonen er å levere kostnadseffektive og brukervennlige produkter for å muliggjøre molekylær diagnostikk for alle laboratorier.

GenomEra® teknologien

Selskapets unike og teknologisk avanserte produkter er basert på den patenterte GenomEra® teknologien. Denne teknologien er basert på hurtig, robust og fullt automatisert PCR-teknologi til identifikasjon av forskjellige patogener. Deres helautomiserte instrument GenomEra® CDX tar molekylær testing til et nytt nivå av enkelthet og hastighet uten at det går ut over kvaliteten på resultatene. Deres nåværende portefølje dekker en rekke felt, prøvetyper og patogener.

Test: GenomEra® Flu A/B + RSV  

GenomEra® Flu A / B + RSV kan spille en viktig rolle i forebygging av epidemier, med tilhørende dødsfall og kostnader for samfunnet. GenomEra® er en enkel plattform uten RNA-ekstraksjon for å detektere og differensiere mellom Influensa A, Influensa B, RSV A og RSV B i en multiplekset RT-PCR-analyse. RT-PCR er den mest pålitelige metoden for å oppdage influensa og RSV, og den anses i dag som den gyldne standarden.  

Reduserte kostnader

Det er en veldig brukervennlig og rimelig metode med lite avfall for å påvise infeksjonsparametere raskt. Pålitelige og raske resultater betyr reduserte kostnader gjennom forbedret pasientbehandling og isolasjonspraksis. Analysen er validert for prøver fra nasal, nasal + hals eller nasopharyngeal vattpinner samlet i flytende transportmedier, eller nasopharyngeal aspiratprøver fra pasienter med tegn og symptomer på luftveisinfeksjon.  

Ta kontakt for mer informasjon

Sonja Tveiten

Produktsjef

+47 48 99 96 74

Send e-post

ST