Bli kjent med Catherine, vår nye applikasjonsspesialist

De første månedene som applikasjonsspesialist hos Bergman Diagnostika for Catherine Herrera har vært ganske krevende på grunn av pandemien. Til tross for dette har både kollegaer og kunder vært veldig imøtekommende og bidratt til å gjøre dagene så smidig som mulig.

Hvorfor ønsket du å jobbe i Bergman Diagnostika?

Bergman Diagnostika tilbyr mange spennende produkter og har stort fokus på kvalitet og personlig service. Så da det ble lyst ut en stilling som applikasjonsspesialist i firmaet, ville jeg ikke la sjansen gå fra meg. Jeg har også inntrykk av at det er godt arbeidsmiljø i Bergman. I tillegg er Bergman opptatt av å ha gode kunderelasjoner basert på ærlighet, noe jeg verdsetter veldig høyt. 

Hva går jobben din ut på?

Jeg er ansatt som applikasjonsspesialist, den første i firmaet. Det syns jeg er spennende! I første omgang skal jeg jobbe med Seegene-produkter hvor jeg skal supportere kunder når det gjelder faglige spørsmål, være behjelpelig med å finne gode løsninger tilpasset dere behov og drive med feilsøking. Etter hvert kommer jeg også til å få ansvaret for å holde brukeropplæring.   

Hvordan har du opplevd de første månedene i ny jobb?

Det har ikke vært den enkleste tiden å begynne i ny jobb på grunn av pandemien, men det har gått overraskende bra. Det er mye nytt å sette seg inn i, men jeg har fått god hjelp av kollegaer. Både kunder på laboratorier og kollegaer har vært veldig imøtekommende.

Hva gleder du deg til å ta fatt på fremover?

Jeg ser frem til å bli bedre kjent med våre kunder og sette meg mer inn i deres hverdag; hva de gjør til daglig, arbeidsrutiner og hva deres utfordringer er. Rett og slett å få muligheten til å hjelpe der det trengs hjelp. For å få til dette må jeg selvfølgelig tilegne meg mest mulig kunnskap om Seegene-produkter og instrumenter.

Hvordan vil du beskrive deg selv med tre ord?

Imøtekommende, rolig og nysgjerrig. 

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Jeg liker å være i aktivitet, men setter også stor pris på rolige stunder hjemme sammen med familien. Jeg syns det er avslappende å gå turer i skogen og å trene, men det blir altfor ofte nedprioritert. Ellers liker jeg å reise. Og så har jeg fått meg en ny hobby under pandemien: strikking!