Bli kjent med Øyvind, vår nye serviceingeniør.

De første månedene som serviceingeniør hos Bergman Diagnostika har vært både spennende og innholdsrik for Øyvind Kluge. For å yte best mulig service ser han frem til å opparbeide seg erfaring på instrumentene.

Hvorfor ønsket du å jobbe i Bergman Diagnostika?

Fra tidligere og nåværende kollegaer har jeg hørt mye positivt om firmaet. Da en stilling innen service ble utlyst fikk jeg lyst til å gripe muligheten og forsøke å bli en del av Bergman Diagnostika.

Hva går jobben din ut på?

Min jobb er for øyeblikket å utføre service på produkter fra leverandørene Sebia og Radiometer. Dette går i korte trekk ut på installasjon, reparasjon, vedlikehold og teknisk support. Jeg får møte mange av våre kunder og det er viktig å opparbeide en god kontakt med dem.

Hvordan har du opplevd de første månedene i ny jobb?

De første månedene i ny jobb har vært både spennende og lærerike, og ikke minst innholdsrike. Det har vært mange hyggelige kollegaer å bli kjent med, nye systemer og instrumenter som skal læres, og mange nye kunder å møte.

Hva gleder du deg til å ta fatt på fremover?

Fremover gleder jeg meg til å opparbeide erfaring på instrumentene jeg har blitt kurset på for å kunne yte best mulig service. I tillegg er jeg opptatt av å bygge gode relasjoner med kundene, noe som er en viktig del av jobben som serviceingeniør. Jeg ser selvfølgelig også frem til å bli bedre kjent med nye kollegaer.

Hvordan vil du beskrive deg selv med tre ord?

Sporty, rolig og glad.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Foruten å tilbringe tid med familien og gi våre barn en trygg og innholdsrik oppvekst liker jeg å være fysisk aktiv med løping, fotball, sykling, langrenn og å trene på treningssenter. Jeg spiller også golf og det er i tillegg viktig for meg å ha sosial omgang med venner.