Våre bioingeniører

Se noen av våre bioingeniører presentere seg selv på video.

Martin Oma

Jeg heter Martin Oma og er utdannet bioingeniør fra Ullevål Bioingeniørhøyskole i 1992 og har jobbet som produktsjef i Bergman Diagnostika siden 1997. Grunnen til at jeg elsker å være bioingeniør, er at jeg synes det er fantastisk å reise rundt og møte masse fantastisk hyggelige kunder som får gode produkter.

Anders Terland

Jeg er utdannet bioingeniør og jobber i Bergman Diagnostika som produktsjef for blodgasser. Det har jeg gjort siden 1999. Jeg er utdannet bioingeniør på Ullevål i 1992 sammen med Martin Oma. Det jeg liker aller best med min jobb er kundene mine. Det er utrolig mange flinke og dyktige bioingeniører der ute i norges land. Og så elsker jeg fagfeltet mitt.

Jørn Kolberg

Jeg heter Jørn Kolberg og er utdannet bioingeniør. Jeg jobber som produktsjef innen molekylærbiologi og klinisk kjemi og har jobbet snart 20 år i Bergman Diagnostika. Grunnen til at jeg trives så godt med å jobbe her, er at oppgavene er varierte og spennende. Vi jobber med flotte og spennende produkter og ikke minst at jeg får bruke min bioingeniørfaglige bakgrunn og utdannelse i mitt arbeid hver eneste dag.

Ragnhild Dønnum

Jeg heter Ragnhild og er bioingeniør hos Bergman Diagnostika. Jeg ble utdannet på Ullevål i 1978 og har lang erfaring fra laboratorie og fra salg. Nå jobber jeg som produktsjef for elektroforese- og blodbankprodukter. Det jeg liker mest med jobben min som bioingeniør er at jeg kan reise rundt i hele landet, treffe masse hyggelige mennesker, lære noe nytt hele tiden og har en veldig variert arbeidsdag. Så er jeg så heldig å få jobbe hos Bergman Diagnostika som er en fantastisk arbeidsplass. 

Reidun Stenbakken

Reidun Stenbakken heter jeg. Jeg er bioingeniør, utdannet fra Ullevål Bioingeniørskole i 1993. Jeg jobber for Bergman Diagnostika som produktsjef for koagulasjon og det har jeg gjort siden 2011. Det vil si i 9 år. Jeg trives veldig godt med jobben min. Det er veldig varierte og allsidige arbeidsoppgaver, utrolig mye trivelige kollegaer. Jeg er glad for at jeg får bruke bioingeniørfaget i jobben min. Det jeg trives aller best med, det er å få samarbeide med alle de fine og dyktige bioingeniørene ute på sykehuslaboratoriene.