Hvordan kan NGS DreamPrep fra Tecan hjelpe deg?

publisert 11. nov 2019, forfatter produktsjef Kristian Wittek

Bruker du lang tid på laboratoriet til NGS for å få ut så mange prøver som mulig per uke? Skulle du gjerne brukt mer tid på andre arbeidsoppgaver?

Bedre arbeidsflyt og solide resultater

I denne artikkelen har vi oppsummert det viktigste om bibliotekspreparasjon og kvantifisering på roboten Tecan Fluent. Du får svar på hvordan du enkelt kan få en mer effektiv arbeidsflyt som gi sikre resultater av høy kvalitet slik at du kan bruke mer av din tid på andre arbeidsoppgaver.

Gir hundrevis av prøver om dagen

Fra bare noen få prøver i uken til hundrevis om dagen. En automatisering av NGS- prøvepreparasjon kan gjengi reproduserbare biblioteker av høy kvalitet for pålitelig Neste Generasjons Sekvensering (NGS).

En fullstendig automatisert løsning for NGS

Tecan tilbyr nå NGS DreamPrep, den komplette automatiserte løsningen for NGS bibliotekspreparasjon og QC. Tecan har gått sammen med flere av de største kit leverandørene og laget en felles konfigurasjon med flere ferdige programmer som lastes ned og enkelt implementeres da robotløsningen er standardisert. Ved å bringe Tecan Fluent væskehåndterer, Tecan Infinite® plateleser og det innovative bibliotekspreparasjonskitet sammen, er det minimalt med manuell håndtering etter at protokollen er startet, noe som er tidsbesparende for brukeren.

  • Tidsbesparende kit som reduserer gjennomstrømningstider og kutter kostnad
  • Integrert, fullt bibliotek QC i løpet av minutter uten svinn
  • Kun arbeidsflyt for DNA-Seq
  • Ett enkelt kontaktpunkt for automatisering, reagenser, forbruksvarer, applikasjonsstøtte etc.
  • Touchscreen-basert instrumenthåndtering ved hjelp av et brukervennlig grensesnitt tilpasset dine behov

Få et reproduserbart DNA-bibliotek på mindre enn 4 timer

Neste generasjons sekvensering (NGS) fortsetter å revolusjonere genomforskning. Lær hvordan du bygger et reproduserbart DNA-bibliotek med minimal brukerinput på mindre enn 4 timer ved hjelp av å bruke NGS DreamPrep. I Tecan sitt applikasjonsnotat finner du ut hvordan implementering av fullautomatiserte flytende håndteringsprotokoller kan revolusjonere bibliotekets preparering. Du lærer om fordelene ved å automatisere DNA biblioteks preparering, kvantifisering, normalisering og pooling ved å bruke Tecans`s NGS reagens og automatiseringsløsning. Protokollen tar mindre enn 4 timer og krever ingen manuell håndtering. Resultatet er kvantifiserte DNA biblioteker for balansert pooling og sekvensering:

  • Robust pooling med NuQuant der CV er mindre enn 13% for 24 prøver med 10 ng input, og 96 prøver med 75 ng input.
  • Høy justerings rate for bakteriell og human geonomiske prøver.
  • Sekvenseringene av blandet bakterielt DNA fra tre forskjellige organismer med varierende GC innhold viser uniform dekning.

Ta kontakt for å få mer informasjon.

Kontakt meg for mer informasjon

Kristian Wittek

Produktsjef

+47 97 57 99 14

Send e-post

KW1